La meva compra

Carret buit

Sitzi en Facebook Sitzi en Pinterest Sitzi en Twitter Sitzi en Linkedin

Què és Sitzi

Sitzi és una marca de joies, no de moda, ni d’adorns.  La nostra proposta neix amb la voluntat d’oferir peces útils, en el sentit més íntim i càlid d’aquesta paraula; peces meditades, entranyables, perdurables i sensibles.

Les dones, que sempre hem portat joies (ja des dels primers dies de vida!), sabem que en algunes ocasions la relació que establim amb aquests objectes és intensa, fins i tot íntima. A vegades es tracta només de l’atractiu de l’objecte en sí, de la seva plasticitat, de la seva perfecció, de la capacitat per complementar el nostre estil; però sovint les joies han esdevingut garants d’emocions, ens apropen a persones estimades i ens ajuden a fixar el record de moments especials... Aquesta és la vessant que ens agrada explorar, afegint-hi valors contemporanis, els reptes que com a persones hem d’afrontar al món d’avui, i la descoberta i potenciació de les nostres aptituds humanes.

Ens hem proposat no contribuir als estereotips que s’han anat creant sobre les dones, els homes, les tendències i fins i tot l'estètica. Volem viatjar lliurement pels camins que la nostra història cultural (incloent-hi la cultura pop) ens ha anat oferint: les motivacions, els missatges que realment ens ajuden a entendre el món, els altres i nosaltres mateixos.

Sitzi és, com la majoria de formes d’expressió, una manera de mirar, on l’amor, les relacions personals, el plaer vital i la superació prenen el poder.

Elaborem les nostres joies

A Sitzi concebem, dissenyem, elaborem i distribuïm les nostres peces. 

Abastar tota la vida del producte ens ajuda a controlar la seva qualitat i la satisfacció dels nostres clients; podem reaccionar davant imprevistos i oferir un servei d'atenció postvenda amb una resposta personalitzada, completa i eficient.

Plata de primera llei

La Plata amb la qual fabriquem les nostres peces és de Primera Llei, fabricada segons la normativa vigent (925). 

Responem

Volem estar a prop teu. Mitjançant el telèfon, l'e-mail, les xarxes socials, el nostre web i el nostre blog. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.