La meva compra

Carret buit

Sitzi en Facebook Sitzi en Pinterest Sitzi en Twitter Sitzi en Linkedin

Gràcies

Gràcies a tots els qui des del principi ens heu recolzat amb una fe extraordinària en els temps que corren. Ja sabeu qui sou; esteu a prop, molt a prop; sempre al nostre costat (^ - ^).

Gràcies als nostres proveïdors, que intenten facilitar-nos la vida, encara que de vegades hàgim de suplicar una miqueta ;-)

Gràcies als desenvolupadors de programari lliure sense els quals Sitzi no hagués pogut néixer amb una web com l'actual. A ells i també als participants en fòrums, als quals recorrem quan comença a bullir-nos el cap, dir-vos que creiem fermament en el progrés col·laboratiu i que, de debò, si aquesta aventura aconsegueix consolidar-se contribuirem amb donatius en la mesura de les nostres possibilitats. Especialment volem esmentar a la comunitat Joomla, JoomlaSpanish, JoomlaExtensions i a la gent de Virtuemart per la seva meravellosa aplicació.

I sobretot gràcies, 1.000.000.000 de gràcies als nostres primers clients, aquells qui van preferir regalar o oferir als seus clients alguna cosa diferent i autèntica, aquells que empenyen poc a poc les rodes d'aquesta aventura que és Sitzi. Els nostres millors desitjos són per a vosaltres.