La meva compra

Carret buit

Sitzi en Facebook Sitzi en Pinterest Sitzi en Twitter Sitzi en Linkedin

anell_a_better_wordl
anell_a_better_wordl_2

A better world is possible

Ref. 00018A1

Sí, un altre món és possible, de debò, fermament, és un convenciment que ha començat a arrelar en molts. Compartir-ho és la manera de creure'ns-ho i començar a escombrar totes les brutícies que embruten la humanitat.
Preu
PVP: 40,00 €
Import dels impostos6,94 €
Acabat:

Lliurament en 4 dies hàbils
Descripció

No sabem la manera exacta, ni com fer-ho realitat, però comencem a tenir la certesa que hi ha moltes coses que han de canviar; que hem de reconduir; que han de solucionar-se.

Aquesta frase mou avui dia molts projectes, ja no només de les ‘clàssiques’ ONG, sinó moviments de persones de diversos signes que veuen aberrant que s'especuli amb els preus de les matèries primeres alimentàries, o que es jugui al casino amb els diners dels contribuents. Al final, ni de dretes ni d'esquerres, enfocar el món amb una mica d'empatia i alleugerir-lo del pes de la immobilitat: “Sí, si sempre ha estat així, ha arribat el moment de pensar en com canviar-ho”.

Una peça per als idealistes que s'estan convertint en activistes (dones i homes amb o sense corbata, amb o sense jaqueta; aquest gran exèrcit que som de persones que tenim cervell i cor).

Plata de primera llei.

Llegenda per a l'etiqueta del packaging
--> A better world is possible <--
cajita sitzi, packaging sitzi
Més sobre el nostre packaging >>